این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد پژوهشکده سوانح طبیعی کاملا محفوظ می باشد

نشست «تحلیل و واکاوی عوامل مؤثر بر ریزش ساختمان‌های نوساز» برگزار شد

انتشار : 1402/02/17 بازدید : 284
نشست «تحلیل و واکاوی عوامل مؤثر بر ریزش ساختمان‌های نوساز» برگزار شد

نشست برخط «تحلیل و واکاوی عوامل مؤثر بر ریزش ساختمان‌های نوساز» در روز یکشنبه مورخ 17 اردیبهشت 1402 به‌صورت حضوری و برخط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سوانح طبیعی، 30امین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی در حوزه مدیریت بحران از سری نشست‌های ویژه کلانشهر تهران با موضوع «تحلیل و واکاوی عوامل مؤثر بر ریزش ساختمان‌های نوساز» در روز یکشنبه مورخ 17 اردیبهشت 1402 در پژوهشکده سوانح طبیعی به‌صورت حضوری و برخط و با حضور شورورزی مدیر گروه مطالعات زیر ساخت و مطالعات شهری مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، بهشتی اول عضو هیات علمی دانشکده عمران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، مرتضی جعفری معاون پژوهشی و سرپرست گروه مدیریت بحران پژوهشکده سوانح طبیعی و جمعی از صاحبنظران و متخصصین این حوزه توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و با همکاری مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران برگزار شد.

در این نشست در ابتدا جعفری به ارائه چهارچوب کلی پژوهش صورت گرفته توسط پژوهشکده و چالش‌های موجود در روند کار پرداخت. در ادامه، شورورزی ضمن معرفی اسناد بالادستی و مبانی حقوقی و قانونی مرتبط با موضوع، اهداف و شرح خدمات پروژه را بیان نمود و بهشتی اول نیز ضمن ارزیابی روند پژوهش، به بیان موانع و چالش‌های موجود در فرایند مطالعاتی مذکور پرداخت.

در این نشست، آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در زمینه شناسایی علل ترک خوردگی، کج شدگی و نشست برخی ساختمان‌های نوساز (بویژه در مناطق 9، 10، 11 و 2 در تهران) توسط همکاران اصلی این طرح در پژوهشکده سوانح طبیعی تشریح گردید و با توجه به حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی (سازمان نقشه برداری، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران و...) و تعدادی از شهرداران نواحی مناطق مذکور و حاضرین در نشست، موضوع مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین مدیران شهری به بیان تجربیات میدانی از مواجهه با مسئله ناپایداری سازه‌ها در حوزه مدیریتی خود اقدام نمودند.

در پایان، مرتضی جعفری با برشمردن محورهای اساسی مطالعات صورت گرفته در این مرحله در پژوهشکده سوانح طبیعی، به تبیین اهمیت توجه به مخاطرات محتمل و پایداری ساختمان‌های نوساز و جلوگیری از ایجاد ریسک های جدید پرداخت و همچنین، مدیر گروه مطالعات زیر ساخت و مطالعات شهری مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران نیز بر اشتراک حداکثری داده‌ها و نتایج مطالعات صورت گرفته میان دستگاه‌های درگیر با مساله مورد بحث تأکید نمود.

دبیرخانه تدوین لوایح، آیین‌نامه‌های اجرائی و تصویب‌نامه‌های قانون مدیریت بحران
دوره‌های آموزشی
نشست‌های تخصصی
مقالات
کتاب‌ها
امکانات و تجهیزات