این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد پژوهشکده سوانح طبیعی کاملا محفوظ می باشد

امروز موضوع «انتقال فن‌آوری همراه با اشتغال» برای افزایش مهارت و درآمد روستاییان در اولویت است

انتشار : 1402/04/19 بازدید : 193
امروز موضوع «انتقال فن‌آوری همراه با اشتغال» برای افزایش مهارت و درآمد روستاییان در اولویت است

نشست فناوری‌های نوین در مدیریت روستایی توسط پژوهشکده سوانح طبیعی با همکاری هسته توسعه روستایی دانشگاه تهران و با حضور اساتید و صاحب‌نظران حوزه برنامه‌ریزی و توسعه روستایی به صورت حضوری و بر خط برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سوانح طبیعی، ششمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی در حوزه برنامه‌ریزی و توسعه روستایی با موضوع فناوری‌های نوین در مدیریت روستایی توسط پژوهشکده سوانح طبیعی با همکاری هسته توسعه روستایی دانشگاه تهران و با حضور اساتید و صاحب‌نظران حوزه برنامه‌ریزی و توسعه روستایی به صورت حضوری و بر خط برگزار گردید.

 محمد صادق حسنی مدیر توسعه کسب و کار صندوق کارآفرینی امید کشور در نشست فناوری‌های نوین در مدیریت روستایی بر اهمیت بهره‌مندی از ایده‌های خلاقانه و لزوم استفاده از فناوری‌های نوین و شرکت‌های خلاق در حوزه توسعه روستایی اشاره تاکید نمود‌

مدیر توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اجرای طرح «روستای نوفن» گفت: این طرح با هدف ورود فناوری به کسب و کارهای روستایی، افزایش بهره وری و اشتغال فارغ التحصیلان و جلوگیری از مهاجرت جوانان در روستاها عملیاتی می‌شود.

وی بیان کرد: در گذشته سیاست‌های صندوق در راستای اشتغال محض بود اما امروز موضوع «انتقال فن آوری همراه با اشتغال» برای افزایش مهارت و درآمد روستاییان در اولویت است و صندوق کارآفرینی امید به عنوان حامی اشتغال روستایی طرح "روستای نوفن" را دنبال می کند که با استفاده از محصولات فناورانه شرکت‌های دانش بنیان و انتقال فناوری به روستاها و رونق اشتغال، راندمان تولید افزایش پیدا کند.

ایشان در بخش دیگر از صحبت های خود بیان نمود که در راستای افزایش بهره وری در روستاها تلاش می کنیم تا شرکت های دانش بنیان فعال در بخش کشاورزی به اجرای طرح ها کمک کنند تا پیوست طرح ها همراه با دانش و فناوری باشد که تحول‌آفرین خواهد بود.

مدیر توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید به طرح های "روستای بدون بیکار"، "هر روستا یک محصول" و "روستای نوفن" اشاره کرد و افزود: طرح نوفن به معنای انتقال فناوری به کسب و کارهای روستایی است که دانش آموختگان بخش کشاورزی می توانند در این بخش ورود کنند.وی بر تکمیل زنجیره های ارزش افزوده در بخش های مختلف طرح‌های مرتبط با حوزه کشاورزی تاکید کرد و افزود: طرح های کوچک و اقتصادی در این مدل باید با ایجاد کسب و کارهای کوچک همدیگر را پشتیبانی کنند در این صورت موجب کاهش هزینه های تولید و بهره وری خواهد شد.

ایشان در بخش پایانی صحبت های خود، به ارائه شش مدلی که در روستای نوفن به آن توجه شده است، اشاره کرد و بیان نمود که عملکرد صندوق صرفا به اعطای تسهیلات ختم نمی شود، بلکه به دنبال خلاقیت و ایجاد مهارت و توان افزایی در بین جوامع محلی می باشد.

دبیرخانه تدوین لوایح، آیین‌نامه‌های اجرائی و تصویب‌نامه‌های قانون مدیریت بحران
دوره‌های آموزشی
نشست‌های تخصصی
مقالات
کتاب‌ها
امکانات و تجهیزات