حمیدرضا خانکه: توافق دانشگاهی و اجرایی روی سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور صورت گرفته است

انتشار : 1400/04/14 بازدید : 344

در نشست آنلاین «ارائه سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور»، حمیدرضا خانکه به بیان ابعاد مختلف سند راهبرد ملی مدیریت بحران پرداخت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سوانح طبیعی، سیزدهمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی در حوزه مدیریت بحران با موضوع «ارائه سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور» به همت پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی در روز یکشنبه 13 تیرماه 1400 ساعت 14:00 الی 16:30 با حضور بالغ بر 400 نفر از اساتید و علاقه‌مندان به این حوزه برگزار شد.

در نشست آنلاین «ارائه سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور»، حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به بیان ابعاد مختلف سند راهبرد ملی مدیریت بحران پرداخت و در این زمینه گفت: جهت تدوین سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور جلسات متعددی با حضور اساتید مختلف برگزار شده و توافق ابعاد دانشگاهی و اجرایی روی آن صورت گرفته است.

ایشان همچنین به در نظر گرفتن اسناد بالادستی و اهداف و اولویت‌های آن از جمله سند سندای و نگاه بین‌المللی و بالادستی سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور اشاره نمود و ادامه داد: ابعاد مختلف در تدوین این سند دیده شده است و به همین دلیل به عقیده من، این سند فعلاً نیاز به بروزرسانی نخواهد داشت. همچنین در این سند ابعاد اجتماعی و فرهنگی پررنگ بوده و تنها به موضوعات مهندسی توجه نشده است.

حمیدرضا خانکه با اشاره به فهرست مخاطرات اولویت‌دار در سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور گفت: برای اولین بار روی مخاطرات توافق شد و تعداد 32 مخاطره که بسیار قدیمی بود، بروزرسانی شده و 53 مخاطره فهرست شد.

ایشان در پایان به بیان جزئیاتی در خصوص برنامه آمادگی و پاسخ ذیل سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور پرداخت و گفت: برای تدوین سند، مستندات زیادی بررسی شده و در نهایت، مجموع این اتفاقات منجر به تدوین یک basic plan گردید.

خانکه در پایان یکی از دلایل عدم توفیق قانون قبلی را عدم پیش‌بینی و تدوین اسناد و برنامه‌های ذیل آن دانست و ابراز امیدواری کرد استان‌ها و دستگاه‌ها برنامه‌ متناظر خود را ذیل قانون جدید مدیریت بحران کشور و اسناد آن تدوین نمایند.