این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد پژوهشکده سوانح طبیعی کاملا محفوظ می باشد

تصمیم‌گیری در حادثه متروپل بسیار سخت بود

انتشار : 1401/03/25 بازدید : 310
تصمیم‌گیری در حادثه متروپل بسیار سخت بود

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان: در لحظات اولیه به شدت مشکل مهندسی وجود داشت، یعنی نیاز بود کسانی بگویند که چه کاری درست است که انجام شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سوانح طبیعی، بیست‌ودومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی در حوزه مدیریت بحران با عنوان «بررسی ابعاد مدیریتی حادثه ساختمان متروپل آبادان» در روز چهارشنبه 25 خردادماه 1401 توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی با حضور بیش از 700 نفر از مسئولان، اساتید و علاقه‌مندان به این حوزه به صورت برخط برگزار شد.

حکیم قیم مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان ابتدا به توضیحاتی در خصوص به‌موقع رسیدن نیروهای آتش‌نشانی به محل حادثه و کمک پالایشگاه آبادان برای هشداردهی با زیر نظر داشتن سازه‌ها برای جلوگیری از ریزش ساختمان‌های مجاور پرداخت. ایشان خاطرنشان کرد: در نهایت با کمک مردم آبادان و خرمشهر و اهواز تعداد 31-32 نفر از افراد زنده و 11 جسد از زیر آوار بیرون آمدند که بعضی از جان‌باختگان، اعضای پالایشگاه و یا اعضای درجه یک و دو آنان بودند.

وی حضور استاندار خوزستان، وزیر کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران و رئیس جمعیت هلال احمر در صحنه را مغتنم شمرد و اظهار داشت: در لحظات اولیه به شدت مشکل مهندسی وجود داشت، یعنی نیاز بود کسانی بگویند که چه کاری درست است که انجام شود.

ایشان جان بر کف بودن را از ویژگی‌های تیم عملیاتی برشمرد و گفت: مثلا برخی افراد برای مقاوم‌سازی سازه در جایی بودند که سقف در حال ریزش بود. من و همکارانم قبل از شروع به کار کردن اشهد خود را می‌خواندیم، چرا که نمی‌دانستیم آیا از میان آوار سالم برمی‌گردیم یا نه. وی ادامه داد: آواربرداری حجیم و مقاوم‌سازی طبقه دوم در روز پنجم و ششم بسیار سخت و طاقت‌فرسا بود.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان افزود: اختلاف نظرهای اساسی در امدادرسانی وجود داشت و تصمیم‌گیری درمورد این که کار را از کجا و چگونه شروع کنیم، بسیار سخت بود.

دبیرخانه تدوین لوایح، آیین‌نامه‌های اجرائی و تصویب‌نامه‌های قانون مدیریت بحران
دوره‌های آموزشی
نشست‌های تخصصی
مقالات
کتاب‌ها
امکانات و تجهیزات