نشست پیامد‌های اجتماعی و روان‌شناختی سیلاب 1398 خوزستان برگزار شد

انتشار : 1399/04/30 بازدید : 735
نشست پیامد‌های اجتماعی و روان‌شناختی سیلاب 1398 خوزستان برگزار شد

نشست «پیامد‌های اجتماعی و روان‌شناختی سیلاب 1398 خوزستان» توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی به صورت برخط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سوانح طبیعی، نشست «پیامد‌های اجتماعی و روان‌شناختی سیلاب 1398 خوزستان» در قالب سلسله نشست‌های مدیریت بحران توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی در محل سالن اجتماعات پژوهشکده سوانح طبیعی برگزار شد.

این نشست به دلیل شرایط حال حاضر کشور و برای رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی، به صورت برخط برگزار شد.

در این نشست دکتر محمد فاضلی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و کارگروه اجتماعی، فرهنگی و رسانه هیات ویژه گزارش ملی سیلاب، دکتر مجید کوششی استادیار دانشگاه تهران و دکتر امیر شعبانی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و کارگروه اجتماعی، فرهنگی و رسانه هیات ویژه گزارش ملی سیلاب به ارائه بحث پرداختند.

نشست «پیامد‌های اجتماعی و روان‌شناختی سیلاب 1398 خوزستان» به‌عنوان دومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی در حوزه مدیریت بحران در راستای تدوین لوایح، آیین‌نامه‌های اجرایی و تصویب‌نامه‌های مورد نیاز قانون مدیریت بحران کشور برگزار شد.

در ادامه تصاویر این نشست را مشاهده می‌کنید: