نشست برخط «مدیریت ریسک سوانح در ایتالیا: برنامه حفاظت مدنی استان پاویا» برگزار شد

انتشار : 1401/09/10 بازدید : 343

نشست «مدیریت ریسک سوانح در ایتالیا: برنامه حفاظت مدنی استان پاویا» در روز سه‌شنبه 8 آذرماه 1401 توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی با حضور حدود 350 نفر از مسئولان، اساتید و علاقه‌مندان به این حوزه به‌صورت برخط و به زبان انگلیسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سوانح طبیعی، بیست‌وششمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی در حوزه مدیریت بحران با موضوع «مدیریت ریسک سوانح در ایتالیا: برنامه حفاظت مدنی استان پاویا» توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی و دانشگاه پاویا ایتالیا با حضور حدود 350 نفر از مسئولان، اساتید و علاقمندان به این حوزه به صورت برخط برگزار شد.

در این نشست، روبرتو دلوتو دانشیار برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای در دانشگاه پاویا ایتالیا و الیزابتا ماریا ونکو پژوهشگر حوزه برنامه‌ریزی شهری و سرزمینی در دانشگاه پاویا ایتالیا به ارائه بحث پرداختند.

در انتهای نشست نیز، فرصتی برای طرح پرسش و پاسخ از سوی شرکت‌کنندگان اختصاص داده شد که طی آن، پیرامون مباحث مطرح‌شده بحث و تبادل نظر شکل گرفت.

قابل ذکر است به شرکت‌کنندگانی که حداقل نیمی از نشست را در این وبینار حضور داشته‌اند، گواهی حضور از سوی پژوهشکده سوانح طبیعی و دانشگاه پاویا ایتالیا اعطا خواهد شد. گواهی‌های این نشست به‌صورت الکترونیک صادر و به آدرس ایمیل شرکت‌کنندگان ارسال خواهد شد.

برای اطلاعات از جزئیات مباحث مطرح‌شده بر روی لینک‌های زیر کلیک کنید:

- خلاصه سخنرانی پروفسور روبرتو دلوتو دانشیار برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای در دانشگاه پاویا ایتالیا

- خلاصه سخنرانی دکتر الیزابتا ماریا ونکو پژوهشگر حوزه برنامه‌ریزی شهری و سرزمینی در دانشگاه پاویا ایتالیا