کتاب ابعاد جنسیتی در مدیریت سوانح منتشر شد

انتشار : 1403/04/04 بازدید : 36
 کتاب ابعاد جنسیتی در مدیریت سوانح منتشر شد

کتاب ابعاد جنسیتی در مدیریت سوانح توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و به کوشش دکتر ژاله شادی‌‏طلب استاد بازنشسته جامعه‏‌شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و همکاران ایشان تدوین شده است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سوانح طبیعی، این کتاب در پنج فصل زیر تدوین گردیده است:

فصل اول: درک دیدگاه جنسیتی در سوانحفصل دوم: چالش‏ها و ظرفیت‏های زنان در فرایند مدیریت سوانحفصل سوم: مدیریت سوانح حساس به جنسیت در اسناد بین المللیفصل چهارم: تجربیات سازمان‏های غیردولتی در سوانحفصل پنجم: توافق در مورد تلفیق ابعاد جنسیتی در مدیریت سوانح امکان‌‌پذیر است؟
هدف این کتاب معرفی موضوع جنسیت و ابعاد جنسیتی در مدیریت سوانح با استفاده از تجربیات به‌‏دست‌‏آمده و پژوهش‌‏های صورت‌گرفته است. کتاب ابعاد جنسیتی در مدیریت سوانح تلاشی است برای درک بهتر آسیب‏‌پذیری‌‏ها و ظرفیت‌‏هایی که در سوانح تحت تأثیر ساختار و روابط جنسیتی قرار می‌‏گیرند‏. هدف غایی نویسندگان کتاب تأثیرگذاری بر تدوین برنامه‌‏ها و اقدامات مدیریت سوانح به گونه‌‏ای است که منجر به شکل‌گیری اجتماعات ایمن برای همه زنان و مردان شود.