نشست برخط «تغییر اقلیم، منابع آب و بهره‌برداری پایدار» برگزار شد

انتشار : 1402/06/22 بازدید : 281
نشست برخط «تغییر اقلیم، منابع آب و بهره‌برداری پایدار» برگزار شد

نشست برخط «تغییر اقلیم، منابع آب و بهره‌برداری پایدار» در روز چهارشنبه 22 شهریور 1402 با حضور بیش از 500 نفر از مسئولان، اساتید و علاقه‌مندان به این حوزه به‌صورت برخط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سوانح طبیعی، سی‌وچهارمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی در حوزه مدیریت بحران از سری نشست‌های ویژه تغییر اقلیم با موضوع «تغییر اقلیم، منابع آب و بهره‌برداری پایدار» توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت سوانح طبیعی و با حضور بیش از 500 نفر از مسئولان، اساتید و علاقه‌مندان به این حوزه به‌صورت برخط در پژوهشکده برگزار شد.

این نشست با حضور و سخنرانی فیروز قاسم زاده مدیر کل اطلاعات و داده­‌های آب کشور، صدیقه ترابی متخصص حوزه مدیریت منابع آب و  سعید جمالی مدیر دفتر پژوهش و مدیریت دانش شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران برگزار گردید.

در انتهای نشست نیز، فرصتی برای طرح پرسش و پاسخ از سوی شرکت‌کنندگان اختصاص داده شد که طی آن، پیرامون مباحث مطرح‌شده بحث و تبادل‌نظر شکل گرفت.

قابل ذکر است به شرکت‌کنندگانی که حداقل نیمی از نشست را در این وبینار حضور داشته‌اند، گواهی حضور اعطا خواهد شد. گواهی‌های این نشست به‌صورت الکترونیک صادر و به آدرس ایمیل شرکت‌کنندگان ارسال خواهد شد.

برای اطلاعات از جزئیات مباحث مطرح‌شده بر روی لینک‌های زیر کلیک کنید:

- دکتر فیروز قاسم زاده مدیر کل اطلاعات و داده­‌های آب کشور

- دکتر صدیقه ترابی متخصص حوزه مدیریت منابع آب

- دکتر سعید جمالی مدیر دفتر پژوهش و مدیریت دانش شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران