نشست علمی-تخصصی «مروری بر آسیب‌ها و روند بازسازی شریان‌های حیاتی در زلزله 1396 سرپل‌ذهاب» برگزار شد

انتشار : 1400/02/28 بازدید : 752

یازدهمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی در حوزه مدیریت بحران با موضوع «مروری بر آسیب‌ها و روند بازسازی شریان‌های حیاتی در زلزله 1396 سرپل‌ذهاب» به همت پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی در روز یکشنبه 26 اردیبهشت‌ماه 1400 ساعت 14:00 الی 16:00 با حضور بالغ بر 200 نفر از اساتید و علاقه‌مندان به این حوزه به‌صورت برخط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سوانح طبیعی، در این نشست که به دلیل شرایط حال حاضر کشور و برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، به صورت برخط برگزار شد، مرتضی بسطامی رئیس اندیشکده نوآوری و آینده‌پژوهی در مدیریت بحران پژوهشکده سوانح طبیعی، رضا داودی معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه‌گذاری شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه و رامک حمیدی‌جو مدرس دانشگاه صنعتی کرمانشاه به ارائه بحث پرداختند.

امیرحسین گرکانی رئیس پژوهشکده سوانح طبیعی ضمن خوشامدگویی و قدردانی از حضور اساتید و شرکت‌کنندگان گرامی، از برگزاری نشست‌های کاربردی در سال 1400 توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی خبر داد. ایشان همچنین بحث زیرساخت‌ها در مدیریت بحران را از موضوعاتی که کمتر بدان توجه شده دانست و اهمیت ویژه آن را خاطر نشان ساخت.

گرکانی با اشاره به تدوین برنامه بازسازی و بازتوانی ذیل قانون مدیریت بحران کشور توسط پژوهشکده سوانح طبیعی گفت: در این برنامه وظایف تمام دستگاه‌های اجرایی مشخص شده است.

پس از ایراد سخنرانی توسط سخنرانان، زمانی به منظور طرح پرسش و پاسخ از سوی شرکت‌کنندگان اختصاص داده شد که طی آن، پیرامون مباحث مطرح‌شده بحث و تبادل نظر شکل گرفت.

قابل ذکر است به شرکت‌کنندگانی که حداقل یک‌ساعت در این وبینار حضور داشته‌اند، گواهی حضور اعطا خواهد شد. گواهی‌های این نشست به دلیل شرایط ویژه کشور به واسطه شیوع ویروس کووید-19 به صورت الکترونیک صادر و به آدرس ایمیل شرکت‌کنندگان ارسال خواهد شد.

برای اطلاعات از جزئیات مباحث مطرح‌شده بر روی لینک‌های زیر کلیک کنید:

- خلاصه سخنرانی مرتضی بسطامی رئیس اندیشکده نوآوری و آینده‌پژوهی در مدیریت بحران پژوهشکده سوانح طبیعی

- خلاصه سخنرانی رضا داودی معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه‌گذاری شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه

- خلاصه سخنرانی رامک حمیدی‌جو مدرس دانشگاه صنعتی کرمانشاه