نشست علمی-تخصصی «ارائه سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور» برگزار شد

انتشار : 1400/04/13 بازدید : 737
نشست علمی-تخصصی «ارائه سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور» برگزار شد

سیزدهمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی در حوزه مدیریت بحران با موضوع «ارائه سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور» به همت پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی در روز یکشنبه 13 تیرماه 1400 ساعت 14:00 الی 16:30 با حضور بالغ بر 400 نفر از اساتید و علاقه‌مندان به این حوزه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سوانح طبیعی، در این نشست که به دلیل شرایط حال حاضر کشور و برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، به صورت برخط برگزار شد، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و دبیر شورای عالی مدیریت بحران، حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، مصطفی محقق هماهنگ‌کننده ارشد مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم)، مرتضی بسطامی عضو هیأت علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله رئیس اندیشکده نوآوری و آینده‌پژوهی در مدیریت بحران پژوهشکده سوانح طبیعی، سید امیرحسین گرکانی رئیس پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی و عاطفه سلیمانی همکار پژوهشی پژوهشکده سوانح طبیعی به ارائه بحث پرداختند.

در این نشست، گزارش کامل سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور برای نخستین بار به صورت عمومی از سوی پژوهشکده سوانح طبیعی ارائه گردید.

اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در تماس تلفنی با پژوهشکده سوانح طبیعی ضمن خوشامدگویی به حاضرین گفت: همان‌گونه که مستحضر هستید، سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور به عنوان نقشه راه و دارای ظرفیت بسیار بالایی است که با توجه به وضعیت کشور به لحاظ حوادث و سوانح می‌تواند راه را هموارتر و کامل‌تر نماید؛ به این شرط که همه باور به این داشته باشیم که کشور ما، کشوری بحران‌خیز است و مدیریت حوادث و سوانح باید به‌صورت دقیق صورت گیرد.

نجار ادامه داد: مسئولیت طرح تدوین لوایح، تصویب‌نامه‌ها و آیین‌نامه‌های اجرایی قانون مدیریت بحران کشور طی حکمی به پژوهشکده سوانح طبیعی سپرده شد که این امر با همراهی صاحب‌نظران حوزه مدیریت بحران به خوبی توسط پژوهشکده انجام شد.

ایشان تأکید کرد: سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور به‌عنوان نقشه راه مدیریت بحران کشور، ظرفیت بالایی به‌خصوص در مبحث پیشگیری دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: پس از تدوین سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور، این سند به تمام دستگاه‌ها ارسال و نظرات ایشان اخذ گردید. در نهایت پس از اعمال اصلاحات لازم، در تیرماه 1399 در ستاد ملی به تصویب رسید و به ریاست جمهوری جهت طرح در شورای عالی مدیریت بحران کشور ارسال گردید.

در انتهای این نشست، فرصتی برای طرح پرسش و پاسخ از سوی شرکت‌کنندگان اختصاص داده شد که طی آن، پیرامون مباحث مطرح‌شده بحث و تبادل نظر شکل گرفت.

جهت دریافت سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور و کسب اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه نمایید.

سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور

پاورپوینت ارائه سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور

قابل ذکر است به شرکت‌کنندگانی که حداقل نیمی از نشست را در این وبینار حضور داشته‌اند، گواهی حضور اعطا خواهد شد. گواهی‌های این نشست به‌صورت الکترونیک صادر و به آدرس ایمیل شرکت‌کنندگان ارسال خواهد شد.

برای اطلاعات از جزئیات مباحث مطرح‌شده بر روی لینک‌های زیر کلیک کنید:

- خلاصه سخنرانی حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

- خلاصه سخنرانی مصطفی محقق هماهنگ‌کننده ارشد مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم)

- خلاصه سخنرانی مرتضی بسطامی عضو هیأت علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله رئیس اندیشکده نوآوری و آینده‌پژوهی در مدیریت بحران پژوهشکده سوانح طبیعی

- خلاصه سخنرانی سید امیرحسین گرکانی رئیس پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی