نشست بازسازی سکونتگاه‌های شهری و روستایی پس از سیلاب 98 خوزستان برگزار شد

انتشار : 1399/05/27 بازدید : 664
نشست بازسازی سکونتگاه‌های شهری و روستایی پس از سیلاب 98 خوزستان برگزار شد

نشست «بازسازی سکونتگاه‌های شهری و روستایی پس از سیلاب سال 98 استان خوزستان» توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی در روز یکشنبه 26 مردادماه 1399 از ساعت 16 الی 18:30 در محل پژوهشکده سوانح طبیعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سوانح طبیعی، نشست «بازسازی سکونتگاه‌های شهری و روستایی پس از سیلاب سال 98 استان خوزستان» در قالب سلسله نشست‌های مدیریت بحران توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی در سالن جلسات پژوهشکده سوانح طبیعی برگزار شد.

در این نشست که به دلیل شرایط حال حاضر کشور و برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، به صورت برخط برگزار شد، محمدمهدی عزیزی، استاد دانشگاه تهران، عضو هیئت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها و رئیس کارگروه شهرسازی، معماری و میراث فرهنگی، مسعود عسکری، مدیر کل دفتر امور فنی و تهیه طرح‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و نصراله دهقانی، رئیس وقت ستاد هماهنگی بازسازی مناطق سیل‌زده خوزستان به ارائه بحث پرداختند.

پس از ایراد سخنرانی توسط سخنرانان، زمانی به منظور طرح پرسش و پاسخ از سوی حضار و شرکت‌کنندگان مجازی اختصاص داده شد که طی آن، پیرامون مباحث مطرح‌شده  بحث و گفتگوی مؤثری شکل گرفت.

گفتنی است نشست «بازسازی سکونتگاه‌های شهری و روستایی پس از سیلاب سال 98 استان خوزستان» به‌عنوان سومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی در حوزه مدیریت بحران در راستای تدوین لوایح، آیین‌نامه‌های اجرایی و تصویب‌نامه‌های مورد نیاز قانون مدیریت بحران کشور برگزار شد.

جهت اطلاع از محتوای سخنرانی مدعوین بر روی لینک‌های زیر کلیک کنید:

1. مشروح سخنرانی محمدمهدی عزیزی، استاد دانشگاه تهران

2. مشروح سخنرانی مسعود عسکری، مدیر کل دفتر امور فنی و تهیه طرح‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

3. مشروح سخنرانی نصراله دهقانی، رئیس وقت ستاد هماهنگی بازسازی مناطق سیل‌زده خوزستان